CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2012/10/28

Alfa Tartus 27. oktoobril

Eelmäng
26. oktoobri õhtul kohtusid Rita ja Erika Tartus Struve tänaval KehaMeeleKoolis (vt. ka http://kehameelekool.ee/) 6 potentsiaalse tartlasest DKG kandidaadi ja ehk ka Gamma Chapteri võimaliku moodustajaga: Mari ja Eva on Rita kunagised õpilased, Helen, Saskia, Anneli ja Õnne kõik seotud Mari loodud KehaMeeleKooliga.


Paar viilu Ülikooli Kliinikumi kohviku kringlit, põhjalik DKG tutvustus Ritalt, ja mõtted hakkasid juba liikuma võimaliku uue chapteri eripärast...
Päris koosolek
Vaatamata ootamatult saabunud talvele (ja mõningastele varasematele kohustustele) saabus Tartusse MHG õpetajate toas toimunud koosolekule 8 alfakat (Anu J., Meeri, Hegi, Rita, Aive, Evelin, Epp ja Erika) + Reeli Betast ja potentsiaalne tulevane DKG liige Jana Laanemets Tartust.
Alustuseks toimus siis tervisliku snäkilaua taga (suurimad tänud Hegile ja teistele panustajatele!) tutvumine ja tutvustamine, millele järgnes pikk ja põhjalik koosolek, mille põhiline raskuspunkt oli loomulikult Hilda Taba 110. sünnipäevale pühendatud konverentsi korraldusega seotud probleemid, et kes ja kuidas enne või konverentsi ajal panustab oma aega, oskusi ja energiat, aga ka vajadus hakata mõtlema järgmise DKG Eesti presidendi kandidaatide peale. Koosolekule järgnes lühike õpituba meie internetigurult Meerilt veebikaudsetest suhtlusvahenditest (meililist, koduleht, blogi). "Koduseks ülesandeks" jäi midagi asjakohast blogisse postitada, niisiis ootan täiendusi oma postitusele.


Fun
Pärast ametlikku koosolekut toimus kaks külaskäiku haridust edendavatesse institutsioonidesse: kõigepealt külastasime Paberimuuseumi (vt. ka http://www.paberimuuseum.ee/), kus Anne Rudanovski rääkis meile veidi muuseumist ja siis tegi lühikese õpitoa A4 paberi kunstilistest võimalustest (OK; tegelikult voltisime ümbrikke, jõulud pole enam mägede taga). Väga inspireeriv:)




Seejärel käisime külas Vanemuise teatri Kollastel Kassidel. Kollased Kassid on Vanemuise noorsootöötajad, kelle "kõige bossim boss" Mall Türk on potentsiaalse tulevase DKG liikmena juba mõnda aega meie huviorbiidil, aga kes töökohustuste tõttu seekord saatis meiega kohtuma ning meile Vanemuise telgitaguseid ja noorsootööd tutvustama neli toredat "kassipoega" (kes mäletab teisi nimesid peale Maikeni ja Heleni, lisage siia!). Kollastel Kassidel on juubeliaasta (5!) Vt. ka http://www.vanemuine.ee/noorsootoo .
Oli tore:)






Pildid: Rita

1 kommentaari:

Erika ütles ...

Pildid on Meerilt:)