CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2012/01/14

Grundtvig + AHT + lilleprossid

Laupäeval,14.jaanuaril kohtus grupp alfasid (Rita H., Sirje, Evelin, Epp, Tiiu, Erika) ja grupp Grundtvigi projektis osalevaid vene koolide õpetajaid (Oksana ja Tamara Laagna Gümnaasiumist ja Imbi Juhkentali Gümnaasiumist) Anton Hansen Tammsaare muuseumis (Koidula 12A, Tallinn), et tutvuda AHT muuseumiga, rääkida kohvi kõrvale kujundavast hindamisest, ja teha organzast lilleprosse märtsikuise konverentsi külalistele kinkimiseks.
Väga sümpaatne giidineiu maalis meile tunni aja jooksul hoopis iseäraliku ja meeldivama pildi AHT-st kui see, millega oma kooliajast saadik harjunud oleme. Mitte eelkõige taluelukirjanik (tee tööd, siis tuleb ka armastus TÖÖ vastu), vaid peen psühholoog, eriti mis puutub naiste tundmisse, eksole.
Käsitöises osas avastas nii mõnigi endas uinunud kunstisoone, ja isegi need, kes polnud midagi sarnast varem proovinud (loe: ei viibinud sarnases "käsitöötunnis" 30. oktoobril 2010 Tartus), lubasid nii endale kui teistele, et teevad kaasasaadud materjalist veel prossi või paar ja võtavad need 10. märtsil konverentsile kaasa.

1 kommentaari:

Erika ütles ...

Giidineiu nimi: Berit Kaschan