CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

2010/04/27

24. aprilli koosolek

Laupäeval, 24. aprillil kogunesime taas kord juba tuttavas Tallinna Tehnikaülikooli Avatud Ülikooli ruumis, kus võõrustajateks ikka Merike ja Marge.
Seekord oli meid kohal vähem kui tavaliselt. Ilusal laupäevasel päeval leidsid aega tulla kuulama ettekandeid tervisedendusest ning multikultuursest koolist Rita, Tiia, Merike, Marge, Meeri, Piret, Margit ja Anu A. Aga meie ridu täiendasid külalised nii Eestist kui Rootsist. Tervisedenduse mõistest ning Tervisedenduse kujunemisest rääkis Moonika Viigimäe Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tervisedenduse õppetooli juhataja. Moonika ettekanne oli filosoofiline ja pani mõtlema oma panuse üle tervisedenduses.

Multikultuursest koolist oma näidete varal oli rääkima tulnud Meeri Palm Rootsi sigma chapteri esindaja. Kuigi täna meil immigrantidega palju probleeme ei ole, on õpetlik ja kasulik siiski kuulata, kuidas teistes riikides on neid probleeme käsitletud ja milliseid meetodeid ning võtteid on kasutatud.



Lisaks oli meil külas Õismäe Nurmenuku lasteaia juhataja asetäitja õppe- ja kasvatusalal. Tiina – Marju Jaksen tuli uudistama organisatsiooni ning vaatama, kas ka lasteaednikel on võimalik liikmeks astuda.

Kuna meid oli seekord vähe, siis leppisime kokku, et vastavalt tööplaanile on meie koosolek 4. juunil ja siis panustame rohkem organisatsiooni küsimustesse.

Kirjutas - Piret, pildid - Meeri

0 kommentaari: